Ate Typ 200 Dot 4+ Yüksek Performanslı Fren Hidrolik Yağı 3lü Ekonomik Paket / 3 x 1 Litre

Ate TYP200 3'lü Ekonomik Paket (3 Kutu x 1 Litre)
Marka
Havale
2.232,09 TL (%4,00 havale indirimi)
%14 indirimde
2.325,09 TL
2.697,00 TL
* 243,17 TL den başlayan taksitlerle!!

ATE TYP 200

DOT 4+ YÜKSEK PERFORMANSLI

FREN HİDROLİK YAĞI

3 Adet x 1 Litre >> Ekonomik Paket

 
Fren Hidrolik Yağı, mevsimsel değişmelerde meydana gelen ısı farklılıklarından dolayı özelliğini yitirmekte, böylece fren performansını olumsuz yönde etkilemektedir.
 
Dolayısı ile Fren Hidrolik Yağlarının her sene değiştirilmesi tavsiye edilmektedir.
 
ATE TYP 200 Hidrolik yağı 3 yıla kadar uzun ömürlüdür.
 
Avantajları
* Standart Yağlar 1 yıl içerisinde özelliğini yitirir, dolayısı ile özelliğini yitiren fren hidrolik yağı araçtaki fren performansının azalmasına neden olur. ATE TYP 200 Fren Hidrolik Yağı 3 seneye kadar özelliğini koruduğu için fren performansınızın düşmesini engeller.
 
* Frenin en büyük düşmanı ısıdır. Standart hidrolik yağları, yüksek ısılarda özelliğini yitirir ve yine fren performansınızın düşmesine neden olur, yani diğer bir deyişle aracınızın fren mesafesi uzar. ATE TYP 200 Fren Hidrolik Yağının kaynama derecesi standart yağlara göre daha yüksek olduğu için performans kayıplarının minimuma indirilmesin yardımcı olur.
 
* ATE TYP 200 Fren Hidrolik Yağının yoğunluğu standart yağlara göre daha fazla olduğu için fren pedal tepkisi daha iyidir. Yani fren pedalına basıldığı zaman fren sistemine daha hızlı bir şekilde iletir ve fren mesafesi nisbi oranda düşer.
 
* Standart fren hidrolik yağları 1 sene dayandığı için fren balataları ve/veya fren diskleri değişmese de hidrolik yağının mutlaka değişmesi gerekir. ATE TYP 200 Fren Hidrolik Yağı 3 seneye kadar özelliğini koruduğu için işçilik giderleri de minimize edilmiş olur.
 
* Yüksek Performanslı veya Standardına göre modifiye edilmiş araçların fren sistemlerinin de geliştirilmesi gerekmektedir. Daha iyi bir fren sistemi takıldığında arzulanan optimum performansa ulaşabilmek için yüksek özellikli bir fren hidrolik yağı gereklidir. ATE TYP 200 Fren Hidrolik Yağı, Performanslı Fren Sistemleri ile birebir uyumlu çalışmaktadır. 
 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ate Typ 200 Dot 4+ Yüksek Performanslı Fren Hidrolik Yağı 3lü Ekonomik Paket / 3 x 1 Litre Ate Typ 200 Dot 4+ Yüksek Performanslı Fren Hidrolik Yağı 3lü Ekonomik Paket / 3 x 1 Litre için otosupermarket.com 'u ziyaret edebilirsiniz. 03.9901-6202.2(3litre)
Ate Typ 200 Dot 4+ Yüksek Performanslı Fren Hidrolik Yağı 3lü Ekonomik Paket / 3 x 1 Litre

Tavsiye Et

*
*
*
Otospuermarket Youtube Kanalı
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.