Ate Typ 200 Dot 4+ Yüksek Performanslı Fren Hidrolik Yağı 1 Litre

ATE Marka Fren Sistemleri, Başta Alman Grubu Araçlarda Olmak Üzere Bir Çok Otomobil İçin ORİJİNAL EKİPMAN ÜRETİCİSİDİR. 1 Araç için 1 Kutu (1 Litre) ATE TYP 200 yağ yeterlidir. Son Kullanma Tarihi: Haziran 2028.
Marka
Havale
815,04 TL (%4,00 havale indirimi)
849,00 TL
* 90,21 TL den başlayan taksitlerle!!
 
ATE TYP 200 DOT 4+

YÜKSEK PERFORMANSLI FREN HİDROLİK YAĞI (1 LİTRE)

 
Sentetik, organik ve kimyevi maddelerin bir karışımı olan fren hidrolik yağı, tekerleklerin yakınındaki fren mekanizmasına giden hidrolik borular aracılığıyla fren pedalından hidrolik basınç aktarır. Bunun gerçekleştirilebilmesi için fren hidrolik yağının sıkıştırılamaz olması gerekir. Fren hidrolik yağının güvenlik açısından kritik bir rolü olması nedeniyle, sıvı kalitesi ve teknik özellikleri çok önemlidir. ATE TYP 200 Fren Hidrolik Yağı, kullanım ömrü ve yüksek kaynama noktası gibi özelliklerle benzerlerine göre farklı bir konumda olan yüksek performanslı bir üründür.
 
Ürün Özellikleri
 
Yapı: Homojen, duru
Renk: Sarı
Kaynama sıcaklığı: min. 280° C
Islak kaynama sıcaklığı: min. 198° C
Viskozite –40° C: maks. 1.400 mm²/s
Viskozite +100° C: 2,2 ila 2,8 mm²/s
Su içeriği: maks. % 0,20
 
ATE FREN HİDROLİK YAĞLARININ ORTAK ÖZELLİKLERİ
 Her binek araca uygundur.
 Yüksek kalitedeki metal tenekelerde saklanması sebebiyle raf ömrü uzundur.
(Raf ömrü 5 sene olup, stoktaki mevcut ürünlerin son kullanma tarihi Haziran 2028'dir)
ATE markasının sektördeki deneyimi sayesinde üretilen yağlar, ATE marka diğer fren ürünleri gibi en yüksek kalitededir.
Kaynama noktaları ve viskozite yasal gereksinimi aşmaktadır.
 
Korozyonu en üst seviyede önler.
 

 
ATE TYP200 FREN HİDROLİK YAĞININ AVANTAJLARI
Standart Yağlar 1 yıl içerisinde özelliğini yitirir, dolayısı ile özelliğini yitiren fren hidrolik yağı araçtaki fren performansının azalmasına neden olur. ATE TYP 200 Fren Hidrolik Yağı 3 seneye kadar özelliğini koruduğu için fren performansınızın düşmesini engeller.
 
Standart fren hidrolik yağları 1 sene dayandığı için fren balataları ve/veya fren diskleri değişmese de hidrolik yağının mutlaka değişmesi gerekir. ATE TYP 200 Fren Hidrolik Yağı 3 seneye kadar özelliğini koruduğu için işçilik giderleri de minimize edilmiş olur.
 
Frenin en büyük düşmanı ısıdır. Standart hidrolik yağları, yüksek ısılarda özelliğini yitirir ve yine fren performansınızın düşmesine neden olur, yani diğer bir deyişle aracınızın fren mesafesi uzar. ATE TYP 200 Fren Hidrolik Yağının kaynama derecesi standart yağlara göre daha yüksek olduğu için performans kayıplarının minimuma indirilmesin yardımcı olur.
 
ATE TYP 200 Fren Hidrolik Yağının yoğunluğu standart yağlara göre daha fazla olduğu için fren pedal tepkisi daha iyidir. Yani fren pedalına basıldığı zaman fren sistemine daha hızlı bir şekilde iletir ve fren mesafesi nisbi oranda düşer. 
 
Yüksek Performanslı veya modifiye edilmiş araçların fren sistemlerinin de geliştirilmesi gerekmektedir. Daha iyi bir fren sistemi takıldığında arzulanan optimum performansa ulaşabilmek için yüksek özellikli bir fren hidrolik yağı gereklidir. ATE TYP 200 Fren Hidrolik Yağı, Performanslı Fren Sistemleri ile birebir uyumlu çalışmaktadır.
 
ATE TYP 200 Fren Hidrolik Yağı, uzun kullanım ömrü ve ıslak/kuru kaynama noktalarındaki performansı ile öne çıkmaktadır.
 

 
Fren Hidrolik Yağı, mevsimsel değişmelerde meydana gelen ısı farklılıklarından dolayı zaman içerisinde özelliğini yitirmekte, böylece fren performansını olumsuz yönde etkilemektedir.
 
Dolayısı ile Fren Hidrolik Yağlarının her sene mutlak surette değiştirilmesi gerekmektedir.
 
ATE TYP 200 Fren Hidrolik Yağı 3 yıla kadar uzun ömürlüdür. Bu süre kullanıma bağlı olarak değişebilmektedir.
HİDROLİK YAĞININ TAMAMINI DEĞİŞMEK İÇİN, 1 LİTRE (1 KUTU) SİPARİŞ VERMENİZ YETERLİDİR.

Kaliteli bir ürün
Yıllardır internetten alışveriş yaparım ilk defa bukadar özenle paketlenmiş bir kargo aldım Otosüpermarket e çok teşekkür ederim
M... B... | 12/04/2022
KALİTELİ VE MARKASINI KANITLAMIŞ BİR ÜRÜN
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. HIZLI KARGO KALİTELİ ÜRÜN KÖKLÜ FİRMA... HAYIRLI İŞLER
h... B... | 19/08/2015
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ate Typ 200 Dot 4+ Yüksek Performanslı Fren Hidrolik Yağı 1 Litre Ate Typ 200 Dot 4+ Yüksek Performanslı Fren Hidrolik Yağı 1 Litre için otosupermarket.com 'u ziyaret edebilirsiniz. 03.9901-6202.2
Ate Typ 200 Dot 4+ Yüksek Performanslı Fren Hidrolik Yağı 1 Litre

Tavsiye Et

*
*
*
Otospuermarket Youtube Kanalı
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.